Kako to biva u svijetu posla i obveza, ekipa Centra je i 2013. godinu ispratila radno i u pokretu.

Od samog početka godine, pripremali smo mnoge projekte koji su od velike važnosti za nas i za zajednicu u kojoj živimo te smo se iznimno trudili biti dostupni u svako doba dana i noći svim našim dragim korisnicima i članovima.

Ove godine smo otvorili i prvi ured Centra i to u gradu Đakovu. Svoja vrata otvorili smo 02.09.2013. godine svim zainteresiranim građanima koji su trebali savjet ili pak informaciju više. 2013. godine pridružili smo se svim društvenim mrežama kako bi na jednostavan i efektivan način bili u kontaktu svakog trenutka kada bi Vi to zatražili.

Dan ružičastih majica, Akcija “Zajedno”, Online Child Safety i DreamFactory samo su neki programi i projekti koje smo uz veliku pomoć naših volontera realizirali u vrlo kratkom vremenskom roku.

Bilo je tu pravih avantura no rad s djecom je ipak nešto posebno i nama iznimno drago. Upravo su ta djeca razlog postojanja Centra za edukaciju i prevenciju nasilja a naša zadaća je osigurati im sigurniji virtualni svijet.

Priznajemo da nam nije išlo baš sve po planu i ponekad nam je bilo teško no niti u jednom trenutku nismo odustajali niti smatrali da je zadatak pred nama neizvršiv. Naprotiv, dali smo sve od sebe te uz pomoć zajednice odigrali smo i ovu utakmicu i to u našu korist i onih radi kojih smo ovdje.

U 2014. godini pripremamo nove projekte i one koji su sastavni dio plana i programa Centra te pripremamo nove radionice i predavanja na temu sigurnijeg interneta za djecu.

Želimo se zahvaliti svima koji su nas pratili u 2013. godini i onima koji su nas podržavali. Također se želimo zahvaliti našim volonterima koji su pokazali da je volonterski rad nešto što može pokrenuti društvo. Zahvaljujemo se svim medijima koji su nas pratili posebn kroz akciju “Zajedno” kroz koju smo prikupljali igračke i odjeću za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Blagdansko vrijeme nam je stiglo stoga provedite ga u društvu onih do kojih vam je stalo te zajedno budite veseli u miru i ljubavi jer tad se sve prašta a sreći nema granica.

Hvala Vam svima!

Ekipa Centra za edukaciju i prevenciju nasilja